Версія для друку

ДНУ провів День відкритих дверей

У Палаці студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся загальноуніверситетський День відкритих дверей. Під час заходу абітурієнти дізналися від членів приймальної комісії про особливості вступу до університету у 2020 році.

Також біля стендів усіх 14 факультетів у фойє Палацу декани й викладачі ознайомили випускників з особливостями навчання на відповідних факультетах, з пропозиціями стосовно академічних обмінів, можливостями отримання подвійного диплому, працевлаштуванням. Незважаючи на те, що абітурієнти мають широкі можливості отримати докладну інформацію про вступ до закладів вищої освіти в Інтернеті, знайшлися й охочі безпосередньо поспілкуватися з представниками факультетів ДНУ.

Відповідальний секретар приймальної комісії Михайло Дергачов надав загальну інформацію про основні етапи Вступної кампанії-2020 та деякі зміни в Правилах прийому на навчання до ДНУ.

Відзначимо велику кількість студентів, які також залучилися до профорієнтаційної роботи під час Дня відкритих дверей. Вони розповідали абітурієнтам та їхнім батькам про власний досвід навчання в ДНУ та цікаві й творчі можливості, які надає університет. Зокрема, про те, що студенти набувають важливого досвіду під час наукових конференцій, влаштовують різноманітні свята, акції, можуть долучитися до волонтерського руху в університеті тощо. Студенти можуть безкоштовно стати учасниками творчих колективів Палацу студентів. Крім того, університет має потужні міжнародні зв'язки, що дозволяє його вихованцям як спілкуватися з представниками закордонних делегацій у рідному університеті, так і навчатися в рамках програм подвійних дипломів у престижних ЗВО інших країн.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram