Версія для друку

Розподіл молодих фахівців на фізико-технічному факультеті

На фізико-технічному факультеті ДНУ відбулася традиційна зустріч студентів провідних кафедр та професорсько-викладацького складу із фахівцями державного підприємства КБ «Південне».

Разом із нашими давніми партнерами ми проводимо професійно-орієнтовну роботу серед студентів. Саме цей захід був присвячений традиційному розподілу молодих фахівців, який існує на факультеті протягом досить тривалого часу. Робота зі студентами старших курсів полягає, насамперед, у проведенні заходів для покращення їхньої професійної підготовки та адаптації молоді до сучасних умов праці.

Начальник відділу кадрів КБ «Південне» Олександр Балдін, провідний фахівець по роботі з кадрами підприємства Ніна Максименко та представники від структурних підрозділів ДП КБ «Південне» Станіслав Цигичко та Тетяна Забіяко виважено та змістовно розповіли про виробничі, наукові та соціальні переваги роботи на їхньому підприємстві. Після зустрічі сімох студентів направили на практику в КБ «Південне», а 15 – рекомендовані до співбесіди для подальшого працевлаштування.

Анжеліка Давидова, заступник декана з наукової роботи
фізико-технічного факультету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram