Версія для друку

Конкурс «Авіатор» вчергове вирушив у політ, приєднуймося!

19 листопада на фізико-технічному факультеті Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулася презентація Всеукраїнського благодійного конкурсу «Авіатор».

Під час ознайомлювальної презентації представник організаційного комітету конкурсу розповів десяткам слухачів про умови його проведення, про цікаві перспективи участі у ньому та можливий вплив на подальшу кар’єру. Своїми чудовими враженнями захоплено поділилися наші студенти, які стали переможцями минулих років. Адже студенти ДНУ вже кілька років поспіль є активними учасниками конкурсу і входять до числа переможців. Зокрема, семеро студентів фізико-технічного факультету цього року відвідали авіаційно-космічний салон Ле Бурже у Франції.

Участь у благодійному конкурсі «Авіатор» стала вже доброю багаторічною традицією інтелектуального життя молоді закладів вищої освіти України, які готують фахівців за технічними спеціальностями, насамперед, для авіаційної та космічної галузей. Уже вкотре студенти отримують можливість перевірити свої знання та рівень професійної підготовки, розвиватися під час інтелектуальних змагань, відточувати здібності досягати поставленої мети. І вже вкотре сотню найкращих конкурсантів у країні очікує чудовий приз, цього разу – поїздка до Великобританії на авіакосмічний салон Фарнборо-2020.

Тож «Авіатор» вчергове вирушив у політ, а студенти ДНУ традиційно до нього приєдналися. Розпочалася реєстрація, яка буде тривати до 8 грудня 2019 року, потім – етапи випробувань. Вітаємо нових учасників з початком руху до перемог!

Тетяна Лабуткіна, доцент кафедри систем авіаційного управління


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram