Версія для друку

Перша в конкурсі наукових статей – викладач ДНУ

Доцент кафедри економіки та управління національним господарством факультету економіки ДНУ Ксенія Бондаревська перемогла в номінації «Умови сталого розвитку» конкурсу статей молодих науковців, що відбувся у рамках Міжнародного наукового економічного форуму NEW ECONOMICS-2019.

Міжнародний науковий економічний форум NEW ECONOMICS-2019 проходив 14-15 листопада в Національній академії наук України у Києві під егідою Асоціації сприяння глобалізації освіти та науки SPACETIME, Академії економічних наук України, провідних наукових установ і закладів вищої освіти України та світу.

Захід проводився з метою сприяння глобалізації економічної науки та освіти, розвитку міжнародних наукових проектів в економіці, обміну досвідом та знаннями з передових економічних досліджень. Тематична архітектура форуму включала 6 академічних платформ, серед яких: «Економіка майбутнього: глобальні тренди», «Виклики новій економіці», «Умови сталого розвитку», «Україна у глобалізованому світі», «Підприємство: маркетинг та менеджмент у пошуках ефективності», «Економічна теорія: еволюція парадигми та революційні гіпотези». Результати ґрунтовних наукових досліджень, інноваційні розробки, виступи відомих науковців, цікаві обговорення та дискусії – все це було яскравим змістовним наповненням заходу.

Щиро вітаємо переможницю з ДНУ та бажаємо подальших успіхів!

Факультет економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram