Версія для друку

Активні студенти – успіх ДНУ

З нагоди Міжнародного дня студента у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара відзначили найуспішніших студентів.

На рахунку багатотисячної молодіжної громади ДНУ багато добрих справ. Більшість студентів оволодіває висотами обраної професії, бере діяльну участь у науковому пошуку, громадській та волонтерській роботі, організації дозвілля.

В урочистому нагородженні взяли участь ректор університету Микола Поляков, директор Центру гуманітарних проблем освіти та виховання молоді Валентин Іваненко та голова ради студентів університету Тимур Бут. Троє студентів – Марія Нікуліна, Катерина Глущенко, Ольга Задорожна – отримали почесний знак «Відмінник ДНУ». Грамотами нагородили переможців олімпіад та конкурсів студентських наукових робіт, учасників творчих студій Палацу студентів, спортсменів, активістів студмістечка. Зазначимо, що цього року найбільше відзнак вручили за громадську активність.

Вітаючи університетську молодь зі святом, ректор Микола Поляков побажав їй продовжувати цілеспрямовано працювати, щоб стати гарними фахівцями та гідними громадянами нашої країни. Микола Вікторович впевнений, що вихованці університету винесуть міцні знання з альма-матер та протягом усього життя матимуть теплі спогади та глибоку шану до свого університету. «Пам’ятайте, що заліки та іспити не завершаться із завершенням навчання, потім вам потрібно буде складати іспити, які запропонує життя», – по-батьківськи застеріг ректор. Микола Вікторович висловив сподівання, що кількість приводів, щоб порадіти за студентську громаду, лише зростатиме та запропонував частіше зустрічатися, приміром, два рази на місяць у форматі питання/відповідь.

Голова студентської ради університету Тимур Бут подякував своїй команді за роботу у студентській раді: «Тому що ви добровільно віддаєте колективу, університету особистий час, який могли витратити на прогулянки чи інші власні справи. Натомість у студентському колективі ви маєте нові знайомства, враження, перемоги, злети й падіння – все це певний досвід. Я хочу побажати вам ніколи не боятися робити кроки в невідомість, тому що саме там ви зможете знайти людей, які зробили такий самий крок – і це є ваші справжні однодумці, з якими ви можете впевнено крокувати далі».

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram