Версія для друку

Вітання ректора ДНУ Миколи Полякова з нагоди Міжнародного дня студента

Шановне студентство!

Щиро вітаю вас зі святом символічного об’єднання усієї прогресивної і талановитої молоді на нашій планеті – Міжнародним днем студента.

Це свято поєднує студентство у прагненні миру, розвитку, наукового і суспільного прогресу. Всесвітня солідарність молоді дає надію на щасливий і світлий завтрашній день нашої країни і всього людства.

Наші студенти мають значні досягнення у науці і спорті: вони є переможцями і призерами наукових конкурсів і олімпіад, міжнародних і всеукраїнських спортивних змагань. Зокрема, цього року на орбіті наукових здобутків університетської молоді: перша студентська ракета класу CanSat, перемога у локальному етапі міжнародного конкурсу космічних досліджень NASA, друге місце у Всеукраїнському конкурсі «За здоровий спосіб життя».

Студентство спрямовує свої зусилля на волонтерську і громадську діяльність, натхненну творчість, духовний і культурний розвиток. Наші волонтери допомагають знедоленим дітям, вимушеним переселенцям, пораненим військовослужбовцям. Творча молодь ДНУ здобуває призи на мистецьких змаганнях, такі, як Гран-прі 50-го міського фестивалю «Студентська весна». Значних успіхів досягли самодіяльні актори студентського театру «Відлуння» й молоді талановиті поети.

Студентська молодість – це дружба, кохання, великі можливості і перспективи, нові знання і досвід. Це – віра в те, що майбутнє буде світлим і радісним, що кожен досягне своєї омріяної мети, здійснить усі плани і сподівання.

Лекції і семінари, заліки та іспити, складні завдання й цікаві студентські будні і свята – все це ви будете згадувати із вдячністю і ностальгією як чудовий час вашого життя. Впевнений – ви станете успішними фахівцями, знайдете свій шлях у обраній професії і будете з гордістю говорити: «Я – випускник Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара». Сподіваюсь, що багато з вас досягнуть значних висот у суспільстві, будуть відомими людьми, які становитимуть гордість Альма-матер. Так само, як сотні видатних випускників університету за 100 років його славетної історії – науковців, педагогів, письменників, митців, державних і громадських діячів.

Бажаю високих академічних досягнень і успішної сесії. Нехай доля відкриє перед вами щасливі дороги, а ваше студентське життя буде насиченим, незабутнім і перспективним.

З повагою
ректор Микола Поляков


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram