Версія для друку

День відкритих дверей в університеті

Другого листопада у Палаці студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся День відкритих дверей.

Незважаючи на погану погоду, кілька сот абітурієнтів та їхніх батьків відвідали захід, де познайомилися із представниками факультетів та особисто отримали усю необхідну інформацію. І це не дивно, оскільки навіть у наш час, коли майже вся інформація доступна у мережі Інтернет, саме особистий контакт залишається важливим чинником при виборі бажаного вишу чи майбутньої професії.

У фойє Палацу зручно розташувалися стенди усіх 14 факультетів. А їхні представники творчо підійшли до відповідальної справи залучення майбутніх абітурієнтів. Так, на багатьох стендах використовувалося мультимедійне обладнання, значним попитом користувалися й зручні та інформативні промо-матеріали, а також інші цікавинки. Не обійшлося на зустрічі і без членів студентської ради, які охоче допомагали гостям орієнтуватися у Палаці та ділилися власними враженнями від навчання.

Крім того, під час заходу потенційні абітурієнти могли не тільки познайомитися та поспілкуватися із представниками усіх факультетів ДНУ, а й запитати у представників приймальної комісії про особливості вступу до нашого університету в майбутньому році. Наприклад, гості заходу цікавилися пільгами при вступі до ДНУ, розмірами стипендій, можливостями поселення в гуртожитки і вартістю проживання в них. Представники приймальної комісії детально відповіли на усі запитання та порадили не забувати стежити за актуальною інформацією на сайтах МОНУ та ДНУ.

Доцент кафедри масової та міжнародної комунікації
Андрій Гусєв


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram