Версія для друку

Коментар із приводу інциденту в гуртожитку №2

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара повідомляє, що вночі у гуртожитку №2 стався інцидент із застосуванням пневматичної зброї студентом факультету суспільних наук і міжнародних відносин. Перебуваючи, за словами очевидців, у стані наркотичного сп’яніння, він вистрелив у студентку юридичного факультету. Дівчина перебуває у лікарні із невогнепальним непроникним пораненням. За висновками лікарів, її стан задовільний, загрози життю дівчини немає. Студенти, викладачі, адміністрація ДНУ надали всю необхідну фінансову й організаційну допомогу, сприяють правоохоронним органам у розслідуванні інциденту.

За інформацією директора студентського містечка Євгена Сніди, комендант і студенти вночі були в лікарні. «Ми придбали продукти харчування, передали кошти на ліки. Сьогодні дівчину вже відвідала куратор групи, поспілкувалася зі студенткою та з лікарями, які підтвердили, що стан дівчини задовільний, загрози життю немає. За словами куратора, дівчина нормально спілкується, ходить, але, звісно, дуже налякана. Я перебував на місці події до завершення слідчих дій. Правоохоронці вилучили пневматичний пістолет. За словами студентів, наркотична речовина була придбана через Телеграм-канал за межами гуртожитку. За законом ми не маємо права обшукувати студентів чи їхні кімнати», – наголосив Євген Олегович.

Студенти і викладачі обурені інцидентом у гуртожитку. Як повідомив ректор ДНУ Микола Поляков, він уже підписав рапорт на відрахування студента, а дівчині буде надана вся необхідна допомога та підтримка.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram