Версія для друку

Осіння сесія МАН на факультеті економіки

Наприкінці жовтня на базі факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара пройшла осіння сесія Малої академії наук для школярів регіону.

Під час зустрічі з головою журі Олегом Поляковим пройшло заняття з математики. З основами наукової роботи учнів ознайомила доцент кафедри економічної кібернетики Валентина Огліх, яка в інтерактивній формі показала майбутнім економістам актуальність наукових досліджень, розкрила принципи, структуру та сутність окремих методів пошуку та аналізу інформації.

Викладач кафедри статистики, обліку та економічної інформатики Дар’я Бесчастна разом зі студентами факультету, які свого часу були переможцями обласного та Всеукраїнського етапів МАН з економіки, розповіла про окремі секрети успішного виступу та захисту наукової роботи, показала можливі проекти підготовки презентацій та провела критичний аналіз робіт попередніх років.

Юні науковці мали змогу познайомитися із затишним корпусом факультету економіки, його сучасними аудиторіями. Декан факультету, професор Тетяна Гринько розповіла про особливості навчання на факультеті та запросила всіх на дні відкритих дверей.

За словами одинадцятикласниці Дніпровського ліцею інформаційних технологій при ДНУ Дарини Олійник, економіка – її пріоритет при вступі у виш. «Я вже другий рік працюю над своїм науковим дослідженням та дуже вдячна за можливість глибше пізнати особливості студентського життя економістів ДНУ», – сказала дівчина.

Факультет економіки плідно співпрацює з Малою академією наук у регіоні: викладачі факультету є наставниками юних науковців уже протягом багатьох років у конкурсі-захисті науково-дослідних робіт, також професорсько-викладацький склад є членами журі ІІ етапу цього конкурсу МАН у науковому відділенні «Економіка».

Викладач кафедри статистики,
обліку та економічної інформатики
Дар’я Бесчастна


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram