Версія для друку

«Це твій стиль»: День першокурсника

29 жовтня в Палаці студентів ДНУ ім. О. Гончара відбулося свято першокурсників. Запальні виступи й цікаві конкурси пройшли під гаслом It’s your style, тобто «це твій стиль», яке, дійсно, допомогло учасникам вдало продемонструвати свою неповторність та індивідуальність.

За звання найкращих змагалися декілька команд двох факультетів – біолого-екологічного та факультету медичних технологій діагностики та реабілітації. Майбутні біологи й екологи, лікарі-лаборанти, реабілітологи, медсестри, соціальні працівники показали: навчання в ДНУ для них – це не тільки лекції, семінари, лабораторки та іспити. Воно «запалює» їхні творчі таланти та пробуджує найкращі людські якості.

Цього року конкурс оцінювали заступник декана з навчальної роботи ФМТДР Юлія Воронкова, завідувач кафедри загальної біології та водних біоресурсів БЕФ Олег Маренков, голова ради студентів університету Тимур Бут, методист по роботі зі студентами Анна Пархоменко, голова культурно-масового комітету студради Ольга Задорожна. Жага перемоги, творча атмосфера, бажання учасників сподобатися поважному журі – не єдине, що було рушієм яскравого дійства. Ще було щире прагнення поділитися гарним настроєм і позитивною енергетикою зі всіма присутніми, адже в залі за конкурсантів вболівали представники різних факультетів і курсів нашого вишу – не тільки студенти, а й викладачі.

Співи під гітару й сучасна хореографія, танець-бурлеск і тематичні відео, гармонійно вписані в концепцію урочистої події, – свято відрізнялося різноманіттям жанрів та креативних рішень. У творчому пошуку студентів-початківців підтримували студентські ради факультетів та їхні голови – Катерина Старина та Ірина Дернова.

Особливою подією стали талановиті хореографічні постановки студентки групи РФ-19 Насті Чернявської. Цього року вона та ще четверо дівчат із порушеннями слуху влилися в дружний студентський колектив ФМТДР і впевнено демонструють: маючи вади здоров’я, людина не втрачає здатність чути серцем.

Учасники не скупилися на емоції, й вдячна аудиторія палко підтримувала команди в їхньому прагненні до перемоги. Як це завжди буває, на першому місці опинилися найпереконливіші. Цього разу ними стали група РФ-19 (реабілітологи) факультету медичних технологій діагностики та реабілітації та група БЕ-19 (екологи) біолого-екологічного факультету. Але компліментів й подарунків вистачило всім!

Звісно, свято першокурсника – це те, що буває лише раз у житті. Але попереду в «новобранців» ще багато по-справжньому цікавих зустрічей, важливих і яскравих подій.

Юлія Борисова,
заступник декана факультету
медичних технологій та реабілітації
з виховної роботи


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram