Версія для друку

Колективи Палацу студентів подарували містянам концерт «Місто щасливих людей»

26 жовтня творчий колектив Палацу студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара виїхав на гастролі з концертною програмою «Місто щасливих людей» до філії Культурного центру «Кайдацький».

Концерт для містян відбувся в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця» та проекту «Народна філармонія». Творча група Палацу студентів у складі народної циркової студії «Радуга», ансамблю фольклорного танцю «Веселка», народної театр-студії «Маски», ансамблю «Овація», народної студії сучасного вокалу «Мрія» дарувала приємні хвилини всім глядачам.

«Я співала у складі колективу «Мрія», а також сольну пісню «Два кольори». Люди різного віку дуже гарно сприймали і українську класику, і сучасні композиції»,– говорить студентка другого курсу факультету систем і засобів масової комунікації Світлана Пархомук. Сучасну тематику про мир та війну піднімали учасники ансамблю «Овації». Студент факультету економіки Олександр Коротя вже три роки грає у складі живого гурту, але дуже хвилюється кожного разу за якість звучання. «Цього разу був дуже якісний звук, й це додавало впевненості», – ділиться враженнями Олександр. – Теплі та гучні оплески містян, слова вдячності виконавцям та й просто новий майданчик для творчого звіту додали нам нових імпульсів працювати ще6 більше та вдосконалюватися».

«Коли до нас звернулися з управління культури міста, ми вирішили приєднатися до ініціативи, – говорить директорка Палацу студентів Оксана Рудковська. – «Культурна столиця» – дуже відомий проект, і тому ми хочемо бути разом з нашими містянами і показати, на що здатні майбутні філологи, економісти та математики. Спільні концерти дуже складні, але досвід – безцінний».

Чекаємо на нові зустрічі та цікаві програми!

Ольга Живетьєва,
провідний спеціаліст Палацу студентів


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram