Версія для друку

День відкритих дверей у ДНУ

Щовесни для випускників шкіл гостинно відкриває свої двері Дніпропетровський національний університет. Сьогодні ДНУ - це розвинутий багатогалузевий навчальний і науково-дослідний комплекс, до складу якого входять 20 факультетів, на яких готують фахівців за 84 спеціальностями, магістратура, екстернатура, аспірантура, докторантура. Тому здібні, цілеспрямовані молоді люди зможуть знайти застосування своїм силам, здійснивши власні мрії про вищу освіту.



Саме для них 14 травня відбувся черговий День відкритих дверей. У Палаці студентів ДНУ майбутні абітурієнти ознайомилися з численними і цікавими стендами, що розповідали про ту чи іншу спеціальність, напрями освіти, особливості навчання та можливості застосування отриманих знань на практиці. Крім того, вони мали змогу поспілкуватися з викладачами і деканами всіх факультетів, отримати відповіді на хвилюючі їх питання стосовно перспектив обраних спеціальностей, можливостей працевлаштування тощо. Все це допомогло абітурієнтам остаточно визначитися з вибором майбутньої професії.



Весь час на майданчику перед Палацом студентів виступали самодіяльні колективи: лунали пісні, весела музика, словом, наявною була атмосфера свята.



А за тиждень до цієї події і майже за місяць до отримання атестатів про середню освіту десятки сьогоднішніх школярів, які успішно пройшли попередні тестування з біології, хімії, математики, фізики, української мови, були рекомендовані до зарахування на механіко-математичний, фізико-технічний, радіофізичний, фізичний, хімічний, геолого-географічний, біолого-екологічний, медичний факультети і факультет прикладної математики.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram