Версія для друку

Спортивний жовтень в університеті

Місяць розпочався серією дружніх спортивних турнірів із різних видів спорту серед факультетів та гуртожитків ДНУ.

Студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара підкорюють майданчики Палацу спорту. Так, 7 жовтня вони отримали змогу заявити про себе як про талановитих тенісистів. На змаганнях з настільного тенісу приємно було бачити левову частку першокурсників, хоча й старші курси не пасли задніх. Філологи, хіміки, математики та біологи – усі вони за тенісним столом перетворилися на завзятих спортсменів.

А 8 жовтня у Палаці спорту в боротьбі за волейбольну першість зійшлися збірні шести гуртожитків. За результатами змагань призові місця розподілилися наступним чином: I місце – гуртожиток №1; II місце – гуртожиток №5.

«Кубок чотирьох» – футбольний турнір, присвячений пам’яті Почесного ректора університету, академіка Володимира Моссаковського. За звання кращих футболістів ДНУ боролися хімічний і фізико-технічний факультети, а також факультети прикладної математики й фізики, електроніки та комп’ютерних систем. У жорстокому протистоянні бронзу отримали програмісти, а ось фізтехівці з хіміками зійшлися у фіналі. Рахунок 3:0, а це означає абсолютне лідерство хімічного факультету.

Голова прес-служби ради студентів ДНУ
Олександра Ткач,
фото: Олег Філатов


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram