Версія для друку

Свято танцю в ДНУ

15 жовтня у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара відбувся щорічний студентський бал. Осіннє свято танцю у Палаці студентів вдванадцяте відвідала понад сотня пар студентів та багато викладачів університету. Усі вони завітали, щоб поринути в атмосферу краси та мистецтва. Цьогорічний студентський бал під назвою «Маски» відкрив нове сторіччя в історії ДНУ.

Урочисту частину розпочав в.о. проректора з науково-педагогічної роботи Дмитро Свинаренко, який відзначив кращих студентів за успіхи в навчанні та досягнення в громадському житті університету. З вітальним словом до присутніх звернулися директор Палацу студентів Оксана Рудковська та голова ради студентів університету Тимур Бут.

Учасниками студентського балу стали понад 100 пар з усіх факультетів Аlma mater. Першокурсники та студенти з танцювальним досвідом виконали бездоганний полонез та запальну сальсу, які готували протягом трьох тижнів під керівництвом Галини Лідовської, керівника танцспортклубу «Ритм» Палацу студентів. Не звернути увагу на цих молодих людей було просто неможливо, адже юнаки, вбрані в елегантні костюми, та дівчата у вишуканих вечірніх сукнях надавали балові атмосфери минулих століть.

Під час церемонії нагородження гостей заходу вітали творчі колективи Палацу студентів: народна студія сучасного вокалу «Мрія», народний театр-студія «Маски», народний ансамбль фольклорного танцю «Веселка», актори циркової студії «Радуга», танцівники «Майстерні хореографії» та танцспортклубу «Ритм», талановитий музикант Владислав Лисан і неперевершена співачка Людмила Іщенко.

Ось так творчо та неординарно вкотре відбувся студентський бал ДНУ. Саме такі заходи згуртовують навколо себе всіх студентів та роблять їх справжньою студентською родиною.

Світлана Пархомук, студентка факультету
систем і засобів масової комунікації


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram