Версія для друку

Університетський турнір із паркового волейболу

26 вересня в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара пройшла 13-та відкрита першість факультету прикладної математики з паркового волейболу. Цього разу у змаганнях взяли участь 16 університетських команд. У підсумку перемогу здобула збірна фізико-технічного факультету «Та то таке».

Уперше серед учасників відкритого волейбольного турніру з’явилися команди факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем і факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства, що говорить про популяризацію цієї гри серед студентської молоді.

Також до змагань долучилися більш досвідчені команди хімічного та фізико-технічного факультетів, а отже, конкуренція була досить сильною. Саме тому у півфіналах та у фіналі гра відбувалася у трьох партіях.

За результатами турніру абсолютними переможцями стали саме спортсмени фізико-технічного факультету – учасники команди з іронічною назвою команди «Та то таке». 2-ге і 3-тє місця отримали збірні факультету прикладної математики – «Ушкі» та «ОреШки» відповідно.

У той день не тільки успіх підняв настрій переможцям, а й солодкі призи. Особлива подяка за організацію змагань та допомогу в суддівстві – викладачам кафедри фізичного виховання та спорту ДНУ В. Агалакову, О. Дідковському, Л. Татарченко.

Старший викладач
кафедри фізичного виховання та спорту
Ганна Лопуга,
викладач Марія Присяжна,
студентка групи ЗЖ-19-1
Веронiка Далик


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram