Версія для друку

Міжнародний день туризму на факультеті економіки

На факультеті економіки ДНУ імені Олеся Гончара відзначили Міжнародний день туризму. Традиційно це свято проводять 27 вересня з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв’язків між народами різних країн.

Протягом заходу відбулися конкурси на найшвидше встановлення туристичного намету та формування маршруту країнами Європи, інтелектуальні вікторини, жваве спілкування викладачів та студентів факультету.

Відповіді на питання засвідчили, що студенти цікавляться і знають віхи розвитку різних культур та народів світу. Студенти виявили кмітливість та досвід мандрівників, поділилися враженнями та спогадами. Конкурс «Туристична карта світу» довів, що студентська молодь полюбляє подорожувати, відкрита до пізнання нових країн, їхніх культур та народностей.

Напередодні Міжнародного дня туризму кафедра туристичного бізнесу та гостинності оголосила конкурс студентських картин та фотографій на туристичну тематику, переможцем якого став студент першого курсу, групи ЕТ-19у-1 Данило Галицький.

Святкування супроводжувалося веселими танцями, посмішками, гучною музикою, фотозйомкою студентів-переможців конкурсів та викладачів.

Доцент кафедри міжнародної
економіки і світових фінансів,
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram