Версія для друку

Клуб «Паростки» на Дні народження міста

Загальноуніверситетський клуб творчої молоді «Паростки» ДНУ розпочав черговий сезон своєї діяльності 14 вересня з участі у святкуванні Дня міста.

На святковому концерті у рамках програми «Мистецького кварталу» – проекту Дніпровського Палацу мистецтв – на насиченій талантами України Алеї мистецтв «Паростки» представила студентка факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства Карина Коденчук, зачарувавши слухачів українським словом власних поетичних творів. Серед учасників та гостей «Мистецького кварталу» можна було зустріти видатних українських діячів культури та мистецтв Михайла Мельника, Лесю Степовичку, Миколу Чабана тощо.

Зазвичай восени університетське життя набуває чималої активності, починається навчальний рік, робота кипить, навчання йде повним ходом. Але, незважаючи на активну академічну, навчальну та наукову діяльність і студенти, і викладачі завжди знаходять час і сили на творчість, духовний розвиток, участь у гуртках за інтересами та різноманітних культурних заходах. Упродовж дванадцяти років одним із таких осередків духовного розвитку в ДНУ імені Олеся Гончара є загальноуніверситетський клуб творчої молоді «Паростки» (керівник і режисер клубу, доцент кафедри іноземних мов для гуманітарних спеціальностей Олена Бесараб).

Новий навчальний рік розпочався, попереду нові творчі проекти, культурно-мистецькі події. Отже, клуб творчої молоді «Паростки» ДНУ запрошує всіх талановитих студентів, викладачів, співробітників університету до участі у наших заходах!

Кафедра іноземних мов для гуманітарних спеціальностей


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram