Версія для друку

Участь студентів-економістів у спортивному житті Дніпра

Студенти факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара взяли участь у масштабному спортивному заході міста – Dnipro ATB Marathon. Разом зі спортсменами з України, Великобританії, США, Польщі, Франції та інших країн наші студенти подолали свою першу милю. Захід пройшов у рамках програми міського голови «Дніпро – спортивна столиця».

Наша команда у футболках з логотипом факультету пронесла свій прапор головною трасою масового забігу, яка пролягала від центральної площі Героїв Майдану головними вулицями Дніпра – проспектом Дмитра Яворницького і найдовшою в Європі мальовничою Набережною.

Підготовка до марафону у спортсменів тривала не один місяць. Така масштабна подія привернула увагу багатьох студентів, які з усіх сил підтримували своїх одногрупників та друзів.

Студентам сподобався спортивний захід. Вони зауважили, що він дав змогу не лише долучитися до головної спортивної події міста, перевірити себе на витривалість, але й класно провести час із друзями та однокурсниками, познайомитися із спортсменами з різних міст України та інших країн.

Всього у марафоні взяли участь майже 4500 спортсменів. Учасники заходу мали можливість обрати дистанцію із запропонованих на 42 км, 21 км, 10 км, 5 км, взяти участь в естафетах та пробігти власну першу милю – 1609 м.

Доцент кафедри міжнародної
економіки і світових фінансів
Ольга Пащенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram