Версія для друку

Урочистий випуск бакалаврів факультету економіки

27 червня у Палаці студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбувся урочистий вечір з нагоди випуску бакалаврів факультету економіки.

Випускники зітхнули з полегшенням, адже позаду залишилися останні іспити, заліки, а попереду найприємніше – випускний вечір. Чотири роки навчання, вісім складених сесій та захист дипломів – це варте того, щоб відсвяткувати таку визначну подію. Тому актив факультету разом із деканом організували урочисте вручення дипломів, святкування та концерт із цікавими номерами.

Викладачі, завідувачі кафедр, а також куратори привітали випускників із здобуттям освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». До них приєдналася й декан факультету, професор Тетяна Гринько, яка побажала вихованцям факультету успіхів, впевненості, життєвої енергії та професійних перемог!

Гарного настрою випускникам та глядачам додавала святкова атмосфера в залі. Завітали почесні гості: директор Видавничо-поліграфічного дому «Формат А Плюс», член комітету ділових жінок України та наша випускниця Наталія Яценко, керівник школи стартапів ДНУ Владислав Яковенко та батьки, які долучилися до привітань.

Для когось із випускників – це завершення навчання та початок дорослого життя, а для інших – ще одна сходинка до здобуття повної вищої освіти у магістратурі.

Цей день назавжди залишиться в спогадах випускників, викладачів, батьків. Хочемо привітати наших вихованців та від щирого серця побажати творчої наснаги, здійснення найзаповітніших мрій, успіхів у професійній діяльності та високого кар’єрного зростання!

Факультет економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram