Версія для друку

Стартувала подача електронних заяв

З 10 липня стартувала подача електронних заяв вступників у заклади вищої освіти. Отримати технічну допомогу з усіх питань можна в Консультаційно-інформаційному центрі, що працює на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Усі бажаючі можуть прийти до приймальної комісії ДНУ (14-й корпус, кімн. 205) та скористатися всіма технічними можливостями консультаційного пункту.

«Завдання центру залишаються незмінними, – коментує відповідальний секретар приймальної комісії ДНУ, доцент Михайло Дергачов, – допомогти вступникові виконати усі необхідні процедури для електронної подачі заяв. Університет надає можливість користування швидкісним Інтернетом і забезпечує кваліфікованими консультантами з числа членів відбіркової комісії. У разі потреби, вступник може завітати до приймальної комісії до 22 липня 2019 року».

«До речі, ми не обмежуємо права вступників поданням заяв лише до нашого університету – за бажанням вони можуть скористатися послугами нашого центру для подачі заяви до будь-якого іншого закладу вищої освіти, – наголошує Михайло Дергачов. – Запрошуємо всіх приїжджати протягом усього терміну подання заяв, а не лише в перші дні вступної кампанії. Звертаємо увагу на суттєво менші черги у другій половині дня – приймальна комісія у будні працює до 18:00 протягом терміну прийому документів.

Нехай час, витрачений нами на консультацію Вас з будь-якого питання, компенсується Вашою радістю від свого прізвища у наказі на зарахування».

Графік роботи Консультаційно-інформаційного центру ДНУ:

Пн.-пт.: 9:00 – 18:00

Сб.: 9:00 –14:00

Тел. приймальної комісії: (056) 375-70-45, (056) 375-70-75

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram