Версія для друку

Професори ДНУ прочитали лекції французьким студентам

Представники факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства ДНУ відвідали французький Університет Бордо ІІІ імені Мішеля Де Монтеня, м. Бордо.

Візит відбувся у рамках двосторонньої угоди, укладеної між кафедрою англійської філології ДНУ та кафедрою англійської мови та культури Університету Бордо ІІІ з академічної мобільності Erasmus+. Декан ФУІФМ Ірина Попова, завідувач кафедри англійської філології Алла Анісімова та доцент цієї ж кафедри Наталія Сафонова прочитали курси лекцій та семінарів для студентів французького університету та зустрічалися з професорами вишу.

Під час зустрічей з ректором Університету Бордо ІІІ, професором Хелен Веласко, деканом факультету сучасних мов професором Ліонелом Ларре, завідувачем кафедри англійської філології Антуаном Ертле, завідувачем кафедри слов’янських професором Флоренс Коррадо обговорили перспективи наступного проекту ЄС, який відкриє можливості для академічної мобільності бакалаврам та магістрам ДНУ.

На сьогодні вже четверо студентів кафедри англійської філології скористалися нагодою навчатися в університеті Бордо ІІІ: Софія Козак (УА-15-2), Владислава Ткаченко (УА-15-5), Анастасія Дубринська (УА-15-5), Ганна Житнік (УА-16-2).

Делегація ДНУ провела зустрічі з французькими студентами, щоб запросити їх навчатися в ДНУ в рамках програми академічної мобільності «Еразмус+». До уваги іноземних студентів були надані переваги освітнього процесу в Україні.

Результатом цієї зустрічі стала домовленість про подальше спілкування у галузі спільних лінгвістичних досліджень, а також обмін науковими дослідженнями.

Також у рамках цієї програми з 20 по 24 травня кафедра прийматиме у себе професора університету Бордо ІІІ імені Мішеля де Монтеня Катрін Лізак, яка проведе лекції та семінари для студентів кафедри та познайомить їх з особливостями освіти Франції.

Кафедра англійської філології


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram