Версія для друку

Факультет економіки – університетський чемпіон за кількістю студентських наукових перемог

Результативним на студентські наукові досягнення видався другий семестр 2018/2019 навчального року для факультету економіки нашого університету – п'ятнадцять перемог у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт, Всеукраїнських конкурсах дипломних робіт та Всеукраїнських студентських олімпіадах. Це найкращий результат серед усіх факультетів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Студентка факультету економіки Карина Кащина отримала диплом І ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка підприємства», який відбувся 19 квітня на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. Науковий керівник: декан факультету економіки Тетяна Гринько.

Кирило Гречин отримав диплом І ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Актуальні питання співробітництва з Європейським Союзом», який відбувся 12 квітня на базі ДНУ. Науковий керівник: доцент кафедри міжнародної економіки і світових фінансів Олена Дзяд.

Альона Аксьонова отримала диплом І ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», який відбувся 28 березня на базі Національного університету «Львівська політехніка». Науковий керівник: доцент кафедри економіки та управління національним господарством Ксенія Бондаревська.

Оксана Гордієнко отримала диплом ІІ ступеня на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Міжнародна економіка», який відбувся 27-29 березня на базі Національного університету «Львівська політехніка».

Марія Карпусь отримала диплом ІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Туризм», який відбувся 28 березня на базі Харківського національного університету імені Семена Кузнеця. Науковий керівник: доцент кафедри менеджменту та туристичного бізнесу Вікторія Редько.

Юрій Гуртовий отримав диплом ІІ ступеня у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Статистика», який відбувся 16-17 квітня на базі Національної академії статистики, обліку та аудиту.

Дар’я Головко отримала диплом ІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», який відбувся 28-29 березня на базі Одеського національного політехнічного університету. Науковий керівник: декан факультету економіки Тетяна Гринько.

Тетяна Кириленко отримала диплом ІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт зі спеціалізації «Економічна кібернетика» спеціальності «Економіка», який відбувся 25-26 квітня на базі Харківського політехнічного інституту. Науковий керівник: доцент кафедри економічної кібернетики Валентина Огліх.

Володимир Швайко отримав диплом ІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Географія», який відбувся 16-17 квітня на базі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Науковий керівник: завідувач кафедри фізичної та економічної географії Любов Зеленська.

Дар’я Нековаль отримала диплом ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка природокористування та охорони навколишнього середовища», який відбувся 22-23 квітня на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. Науковий керівник: доцент кафедри економіки, підприємництва та управління підприємствами Тетяна Олійник.

Володимир Швайко отримав диплом ІІІ ступеня на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Географія», який відбувся 10 квітня на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Олександра Піліна отримала диплом ІІІ ступеня на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Економіка природокористування», який відбувся 19 квітня на базі Львівського національного аграрного університету.

Ганна Герман отримала диплом ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит», який відбувся 1-2 квітня на базі Київського національного торговельно-економічного університету. Науковий керівник: доцент кафедри фінансів Оксана Водолазська.

Катерина Спицька отримала диплом ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Економіка підприємства», який відбувся 19 квітня на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. Науковий керівник: старший викладач кафедри економіки, підприємництва та управління підприємствами Інна Тімар.

Олексій Можаровський отримав диплом ІІІ ступеня у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Підприємництво», який відбувся 10-11 квітня на базі Житомирського державного технологічного університету. Науковий керівник: доцент кафедри економіки, підприємництва та управління підприємствами Вероніка Бикова.

Щиро вітаємо переможців і наукових керівників та бажаємо успіхів у навчанні та нових досягнень у розвитку студентської економічної науки.

Факультет економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram