Версія для друку

Профорієнтаційний «День кар’єри» у Слобожанському

Наприкінці квітня представники приймальної комісії ДНУ взяли участь у «Дні кар’єри», що проходив у смт Слобожанське.

Весна – це час надій і сподівань, час визначатися у подальшому житті. Коли, як не навесні, обирати майбутній (і тернистий) шлях до навчання. Але важко, блукаючи у пітьмі, обирати професію та йти до мети, не знаючи про всі можливості, які надають освітні заклади. Ось чому саме навесні проводяться численні заходи з професійної орієнтації молоді – для сприяння її раціональній, продуктивній та вільно обраній зайнятості.

Один із таких заходів для випускників та учнів старших класів шкіл – «День кар’єри» під егідою Дніпровського районного центру зайнятості – проводився 25 квітня у смт Слобожанське. Безумовно, на цьому заході був гідно представлений і провідний заклад вищої освіти центрального регіону України – наша alma mater, Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара.

Учні та їхні вчителі багато цікавилися спеціальностями та освітніми програмами нашого університету. Зокрема, особливий інтерес у них викликали спеціальності точного та технічного спрямування. Також були запитання стосовно баз навчальних практик та подальшого працевлаштування. Тож школярі отримали вичерпну інформацію для роздумів щодо майбутньої професії.

Зі свого боку, представників приймальної комісії ДНУ приємно вразили плани нашої молоді, яка мріє працювати на Батьківщині та розбудовувати її.

Відповідальний секретар приймальної комісії
Михайло Дергачов
Заступник відповідального секретаря приймальної комісії
Віктор Грушка
Керівник секретаріату відбіркових комісій Анастасія Руденко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram