Версія для друку

Знавці аудиту та фінансового обліку

П’ятикурсниці факультету економіки ДНУ Єлизавета Афіміна та Аліна Калюжна успішно взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування», який проходив 17-19 квітня в Університеті імені А. Нобеля (м. Дніпро).

Представники із 49 вишів з різних регіонів України – загалом 93 студентів різних курсів облікових спеціальностей – змагалися за перемогу.

Олімпіада складалася з двох частин: письмової конкурсної роботи та комп’ютерного тестування з чотирьох дисциплін – «Фінансовий облік», «Управлінський облік», «Аналіз господарської діяльності» та «Аудит».

До складу журі увійшли експерти з обліку і оподаткування з провідних ЗВО України: Тернопільського національного економічного університету, Національного університету «Львівська політехніка», Донецького національного університету імені Василя Стуса, Миколаївського національного аграрного університету та інших.

Єлизавету Афіміну та Аліну Калюжну – магістрів 1 року навчання нагородили дипломами як переможниць у номінаціях «Знавець Аудиту» та «Знавець Фінансового обліку». За п’ять років навчання студентки вже мають по 20 наукових публікацій кожна, у тому числі й наукові статті в збірниках, що включені до Міжнародної науково-метричної бази Index Copernicus.

Обох студенток до олімпіади готувала кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та економічної інформатики Тетяна Гільорме. Її нагородили подякою від голови оргкомітету олімпіади.

Колектив кафедри статистики, обліку та економічної інформатики вітає переможниць та бажає їм подальших успіхів у науковій діяльності!

Факультет економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram