Версія для друку

День довкілля на факультеті економіки

Напередодні Великодня на факультеті економіки ДНУ пройшов соціальний захід – день довкілля. Погода була не дуже сприятливою, але це не заважало дружній економічній сім’ї зібратися для спільної справи. Усі небайдужі мали змогу приєднатися: у заході взяли участь студенти, викладачі та декан факультету професор Тетяна Гринько.

Ми – це те, що нас оточує. Тому проблема піклування про довкілля стає дедалі більше актуальною. Але це стосується не лише природи, а й місць, де ми проводимо багато вільного часу. Для студентів факультету економіки – це навчальний корпус № 5.

Навчальний корпус – це наше «обличчя», за яким потрібно доглядати не менше, ніж за власним. Спільними зусиллями ми зробили так, що корпус та ділянки біля нього «засяяли». Дружній колектив займався саджанням різноманітних квітів, які вже тішать погляд усіх перехожих. Також прибирали сміття та зайву траву на території факультету і робили зовнішній косметичний ремонт корпусу. Одні поралися на свіжому повітрі, інші займалися справами в приміщенні. Тепер у нас новими фарбами засяяли перила та стіни. Чисті вікна та дзеркала – це все заслуга всіх учасників суботника.

По закінченні робіт на всіх чекали гарячий чай, кава та різноманітні смаколики. Хто сумлінно працює, той і гарно відпочиває.

Зусилля не були марними – результат видно з першого погляду. Лише один день піклування за нашою «домівкою» довів, що це просто та приємно. Дружня атмосфера і тепле спілкування пришвидшили процес.

Адміністрація та студентська рада дякують всім, хто взяв участь у суботнику!

Анастасія Умовіст,
студентка ІІ курсу спеціальності «Маркетинг»


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram