Версія для друку

Перемога команди ФПМ із волейболу

Із 15 по 18 квітня у Палаці спорту ДНУ проходила першість університету з волейболу. За результатами змагань І місце в міжфакультетській спартакіаді виборола збірна факультету прикладної математики.

Команду переможців склали такі студенти: капітан Дмитро Михайлик (гр.ПА-16-1), Сергій Фурс (гр. ПА-17-2), Гліб Переверзєв (гр. ПА-18-3), Денис Андрєєв (гр. ПА-17-2), Аркадій Сухолудський (гр. ПЗ-17-1), Михайло Перемітьмо (гр. ПЗ-16-1), Данило Омельчак (гр.ПС-16-1) та Сергій Федаш (гр. ПЗ-16-1). На першому етапі вони змагалися проти волейболістів факультету психології та спеціальної освіти, де здобули перемогу з результатом 2:0 за партіями. Завдяки цьому команда ФПМ пройшла у наступний етап турніру.

У півфіналі збірна факультету прикладної математики перемогла збірну факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем із рахунком 2:0 за партіями. Того ж дня проводився й фінальний матч між командами факультетів прикладної математики та фізико-технічного факультету. Зустріч була запальною, і команда ФПМ упевнено здобула яскраву перемогу з рахунком 2:0.

Заступник декана з виховної роботи,
старший викладач Світлана Сірик


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram