Версія для друку

Екскурсія на інноваційне підприємство для майбутніх економістів

Учасники школи стартапів Starup Ecosystem Dnipro факультету економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відвідали технологічне підприємство ABM Technology, що спеціалізується на виготовленні дентальних імплантів під торгівельною маркою «Bauer’s Implants». Студентам ця екскурсія запам’яталася великою кількістю цікавої і водночас корисної інформації.

Перед ознайомленням із технологічним процесом виробництва гостей опитали про стан здоров’я й, відповідно до вимог ISO, були заповнені картки. Адже підприємство виготовляє стоматологічні імпланти світової якості, тому фізична і бактеріальна безпека забезпечується якраз на рівні світових стандартів. Зокрема, учасники школи Starup Ecosystem Dnipro дізналися, що компанія випустила першу партію імплантів два роки тому і вже заслуговує уваги провідних імплантологів України. Для побудови бізнес-моделі на консультаційні зустрічі з українськими фахівцями компанія залучила розробників зі Швейцарії та Естонії, а також з метою адаптації продукції і врахування потреб клієнтів вибудувала комунікацію з провідними фахівцями щелепно-лицьової хірургії України. Варто зазначити, що підприємство несе повну відповідальність за свій виріб і надає безстрокову гарантію на нього. Компанія дуже пишається відсутністю рекламацій від споживачів за весь період своєї роботи.

Оскільки учасники школи стартапів – майбутні експерти в економіці, то вони цікавилися інформацією про технологію виробництва та обсяги виробленої продукції, поставок, фінансового забезпечення, маркетингових заходів, перспектив подальшого розвитку тощо. На всі ці запитання відповіла керівник відділу маркетингу компанії.

Студенти зазначили, що інноваційні підприємства зміцнюють позиції України у медичній сфері, підвищують рівень обізнаності потенційних клієнтів як на вітчизняному, так і на світовому ринках щодо української високоякісної медичної продукції. Це необхідні умови, аби запевнити вітчизняного споживача, що продукція ABMTechnology цілком заслуговує на довіру і не поступається європейським аналогам, а також відзначається меншою ціною порівняно з імплантами іноземного виробництва.

Також на знайомстві з інноваційним виробництвом були присутні представники ЗМІ, які висвітлювали цю подію та емоції студентів. Більш детально ознайомитися з їхнім контентом можна за посиланнями:

https://youtu.be/qy6iiv2CoJI

https://most-dnepr.info/news/society/174705_kompaniya_bauers_implants_provela.htm

https://most-dnepr.info/news/society/174706_bauers_implants_provela_ekskursiyu.htm

Керівник школи стартапів
Starup Ecosystem Dnipro
факультету економіки ДНУ
Владислав Яковенко


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram