Версія для друку

Радіємо успіхам спортсменів ДНУ!

Минулого тижня у Палаці спорту Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара проводилися міжфакультетські змагання плавання та бадмінтону.

Так, 9-10 квітня там проходив турнір з бадмінтону, в якому змагалися 10 команд студентів різних факультетів ДНУ. Оцінювала виступи університетських спортсменів старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту ДНУ, професійний тренер Марія Присяжна.

У результаті захоплюючих змагань, командний залік отримали представники трьох факультетів: прикладної математики, механіко-математичного та фізико-технічного факультетів ДНУ.

В індивідуальних змаганнях І місце серед дівчат здобула Надія Бокачова з факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем. ІІ місце – за Аліною Бурою, представницею факультету прикладної математики. ІІІ та ІV місця розділили Марія Нікуліна та Владислава Данильченко з механіко-математичного факультету.

А от серед хлопців тріумфували виключно спортсмени факультету прикладної математики: Микита Денисов, Микита Липнягов і Владислав Сергієнко – I, II та III місця відповідно.

Наступного дня, 11 квітня, у басейні Палацу спорту змагалися вже університетські плавці – усього 14 команд найсильніших спортсменів. Метою цього університетського турніру є популяризація плавання серед студентів ДНУ й підвищення рівня їхньої спортивної майстерності з різних стилів плавання. Головним суддею виступила старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Світлана Хотієнко.

Завдяки високому професійному рівню викладачів кафедри фізичного виховання та спорту ДНУ змагання пройшли добре організовано та без зауважень. Тож за результатами запливів абсолютним лідером на дистанціях 50 метрів вільним стилем, кролем на спині та в брасі став Роман Желтяков з групи РФ-18 факультету медичних технологій діагностики та реабілітації.

Найкращі результати на дистанції 50 метрів комплексного плавання показали студенти факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем Януш Фролов (КП-18), Нікіта Резник (КЕ-18-1), Сергій Півень (КІ-18-1) та Ігор Кривий (КІ-17-1).

Серед дівчат відзначено результати Сабіни Даниліної (УК-18-2), Олександри Евстігнеєвої (ХТ-18-4) та Вікторії Пилипенко (ДС-16-1).

У командному заліку I місце посів факультет фізики електроніки та комп’ютерних систем, II місце – факультет прикладної математики, III місце – фізико-технічний факультет.

Вітаємо усіх студентів-переможців та бажаємо подальших спортивних успіхів!

Старші викладачі
кафедри фізичного виховання та спорту
Ганна Лопуга, Світлана Хотієнко,
студентка факультету систем і засобів масової комунікації
Вероніка Далік


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram