Версія для друку

Висока відзнака від Верховної Ради України

Трудовий колектив Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара за заслуги перед Українським народом нагороджено Грамотою Верховної Ради України.

Урочисто вручив Грамоту ректорові ДНУ, члену-кореспонденту НАНУ Миколі Полякову голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов. Вітаючи колектив провідного університету області, він наголосив: «Головним завданням кожного вишу є навчити молодих людей мислити. І наш Дніпровський національний університет із гідністю 100 років виконує цю місію, – зазначив Гліб Олександрович. – Тому Грамота, а це державна відзнака, схвалена вищим законодавчим органом України, є заслуженою нагородою славного університетського колективу».

Також грамотами Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» нагороджені директор навчально-методичного центру післядипломної освіти та підвищення кваліфікації проф. Володимир Клюєв та декан хімічного факультету проф. Володимир Варгалюк.

«Ми вдячні за високу оцінку. Безумовно, це відзнака не тільки науково-педагогічного колективу, а й неоціненного внеску в розбудову нашої держави 150-ти тисяч випускників ДНУ, – наголосив Микола Вікторович. – Також ми вдячні Дніпропетровській обласній раді за підтримку нашого університету, допомогу у вирішенні багатьох питань. Зокрема, саме за сприяння обласної ради вийшла друком серія ювілейних видань до 100-річчя ДНУ, яку ми Вам сьогодні презентуємо».

Також ректор наголосив, що в науковому доробку університетських учених багато проектів, які, за умови впровадження в різних галузях економіки й промисловості регіону, дали б відчутний ефект. Зокрема, у цьому році Міністерство освіти й науки України фінансуватиме два науково-дослідні проекти екологічного спрямування, що стосуються збереження довкілля Придніпров’я.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram