Версія для друку

Студент-філософ – переможець Всеукраїнської олімпіади

16 квітня команда філософського відділення факультету суспільних наук і міжнародних відносин ДНУ у складі студентів групи СФ-15 Артема Пацева та Богдана Сеніна взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з філософії та релігієзнавства, який проходив у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Учасниками змагання також були студенти філософських спеціальностей із Києва, Дрогобича, Івано-Франківська, Львова, Одеси, Харкова, Чернівців.

Олімпіада складалася з двох турів. Перший – виконання тестових завдань з історії філософії, релігієзнавства, логіки. Другий – виконання письмового завдання у вигляді есе. До другого туру допускалися десятеро учасників, які набрали максимальну кількість балів при проходженні тестових завдань.

За результатами олімпіади, уперше її переможцем став студент Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Богдан Сенін. Він набрав найбільшу кількість балів, залишивши далеко позаду своїх конкурентів.

Ми вітаємо Богдана з таким серйозним науковим досягненням. І це, безумовно, також успіх усього професорського-викладацького колективу за 17 років існування спеціальності «Філософія».

Керівник команди,
член журі Всеукраїнської олімпіади з філософії та релігієзнавства
Сергій Шевцов


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram