Версія для друку

Студентка спеціальності «Соціологія» визнана професійним науковим співтовариством

27-28 березня на базі Запорізького національного університету відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціології, у якому взяли участь 12 молодих науковців-соціологів з різних вишів України.

На підсумкову конференцію запросили і представницю нашого університету – студентка спеціальності «Соціологія» Владислава Маренюк представила свою наукову роботу (керівник – доцент кафедри соціології Оксана Зубарєва) перед поважною конкурсною комісією на чолі з відомим українським соціологом, головним науковим співробітником Інституту соціології НАН України Анатолієм Ручкою.

Роботи учасників оцінювали за такими критеріями, як актуальність, обґрунтованість наукових і практичних висновків, рівень презентації і відповідей на запитання.

За результатами захисту конкурсних робіт, В. Маренюк посіла ІІІ місце. Під час урочистої церемонії вручення сертифікатів учасникам та дипломів переможцям голова галузевої конкурсної комісії професор А. Ручка подякував молодим науковцям, які взяли участь у цьому конкурсі, і побажав подальших успішних і результативних досліджень у галузі соціологічної науки.

Кафедра соціології вітає Владиславу Маренюк з високими досягненнями в науковій роботі і бажає подальших успіхів!

Завідувач кафедри соціології Віталій Кривошеїн


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram