Версія для друку

Квест «Рекламні перегони»

19 березня на факультеті систем та засобів масової комунікації відбувся творчо-пізнавальний квест «Рекламні перегони». В ньому взяли участь найактивніші учні – члени шкільних прес-центрів із семи шкіл Дніпра.

На початку заходу з вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернувся декан факультету, професор Володимир Демченко, який зазначив, що саме рекламний квест проходить на факультеті вперше, проте це співпало з відновленням набору на перший курс за освітньо-професійною програмою реклама та зв`язки з громадськістю.

Командам було запропоновано пройти за маршрутом вісім станцій, на кожній з яких на учнів чекали цікаві творчі завдання з основ рекламної діяльності, фото і відео справи, ораторського мистецтва, редагування текстів, графічного дизайну.

«Мені дуже сподобалось! Такі заходи – це гарна можливість дізнатись щось нове, познайомитись з учнями інших шкіл» – поділилася своїми враженнями учениця 4 школи.

В результаті набраних балів перемогу одержала СЗШ № 21, друге місце – СЗШ № 4, третє – НВО № 28, спеціальними нагородами було відзначено команди НВК №4 – «Креативний дизайн», СЗШ № 53 – «Історичні розвідники реклами» та СЗШ № 15– «Audio Professionals».

Як зазначив на семінарі, який проходив одночасно з квестом для керівників команд-вчителів та заступників директорів шкіл з навчальної роботи, професор В.Демченко, «сьогодні мало поінформувати абітурієнта про спеціальність чи умови вступу до університету. Важливо привернути його увагу до привабливих сторін майбутньої професії, показати, яким цікавим та змістовним буде наступне навчання»

Завдяки таким заходам відбувається не лише професійне орієнтування учнів шкіл міста, але й підвищується рівень комунікаційної культури молоді, з`являється можливість розкрити творчий та інтелектуальний потенціал випускників.

Анжела Лященко, доцент,
заступник декана ФСЗМК
з навчальної роботи
Дарина Загребельна,
студентка ФСЗМК


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram