Версія для друку

Спартакіада з міні-футболу: визначено найкращу команду університету

У фіналі щорічної міжфакультетської спартакіади з міні-футболу визначили найкращих футболістів університету. За це звання протягом трьох тижнів боролися 16 збірних, кожна з яких захищала честь свого факультету. Участь у чемпіонаті взяли 146 студентів.

Команда факультету прикладної математики

Змагалися команди за кубковою системою – одна за одною збірні, які зазнали поразки, вибували зі спартакіади. До фіналу дійшла четвірка найсильніших – команди факультетів медичних технологій, діагностики та реабілітації, систем і засобів масової комунікації, прикладної математики та фізико-технічного.

За третє місце боролися команди ФСЗМК та ФПМ. У напруженому протистоянні журналісти посіли 4 місце, а команда факультету прикладної математики отримала бронзу. Її капітан Дмитро Фахіров розповів, що призове місце далося нелегко: «Готувалися в посиленому режимі, навіть влаштовували перед турніром пару товариських зустрічей, щоб краще зігратися. Третє місце – це теж результат».

Команда факультету медичних технологій діагностики та реабілітації

По-справжньому «гаряче» на полі стало, коли поборотися за перше місце в спартакіаді вийшли збірні ФМТДР та ФТФ. Вболівальники підтримували своїх гравців вигуками та оплесками, а деякі фани навіть прийшли з плакатами. Напруга підвищувалася – і, нарешті, в результаті хвилюючої гри став відомий переможець. Золотий кубок отримала команда фізико-технічного факультету. «Гра – гідна фіналу. Нам дуже хотілося перемогти, суперник теж заслуговував на це. Але перемагає найсильніший», – поділився враженнями капітан збірної переможців Влад Хлопков.

Призерів нагородили грамотами, кубками та медалями. Бажаємо футболістам у майбутньому нових досягнень – як спортивних, так і академічних!

Студентка факультету систем і засобів масової комунікації
Влада Івашура


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram