Версія для друку

Інформує комісія

Як раніше повідомлялося, в університеті була створена комісія для розгляду ситуації, що склалася між студентами гр. СМ-16-1,2, СМ - 15-1,2 та завідувачем кафедри іноземних мов для гуманітарних спеціальностей професором Гончаренко Е.П. За результатом розгляду низки суперечливих питань з’ясовано, що окремі емоційні висловлювання студентів під час інциденту були перекручені деякими інтернет-ЗМІ з метою надання більшого резонансу своїм публікаціям. Натомість факт образ студентів з боку викладача не підтвердився. У свою чергу, професор Гончаренко Е.П. на засіданні комісії наголосила, що вона завжди з повагою ставиться до студентів і була неприємно вражена поширюваною інформацією.

Голова ради студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Бут Т.О. від імені студентського активу заявив, що студенти у своїх висловлюваннях не були настільки категоричними, як це оприлюднили інтернет-видання. А факт редакції ними своїх публікацій останнім часом свідчить про те, що журналісти не мають доказової бази для таких безапеляційних тверджень.

Комісією було відпрацьоване й прийняте виважене, компромісне рішення, яке задовольнило обидві сторони. При цьому звернуто їхню увагу на необхідність дотримання «Положення про організацію освітнього процесу в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара» та норм морально-етичної поведінки у взаєминах між студентами і викладачами.

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram