Версія для друку

«Економіка та організація сервісного бізнесу» – нова освітня програма ДНУ

Уперше в Дніпровському регіоні, кафедра «Економіки, підприємництва та управління підприємствами» ОГОЛОШУЄ НАБІР СТУДЕНТІВ за новою освітньою програмою «Економіка та організація сервісного бізнесу» спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.

Підготовка фахівців з економіки та організації сервісного бізнесу має на меті забезпечити випуск студентів, які будуть спроможні організувати власну справу та надавати послуги сервісного обслуговування на рівні міжнародних стандартів в умовах зростання потреби у кваліфікованих кадрах у сфері послуг.

Сфери працевлаштування: торгівля, ІТ-послуги, комунально-побутове обслуговування населення, послуги зв'язку, освітні послуги, консалтинг, готельно-ресторанне обслуговування, транспортні послуги, посередницьке обслуговування.

Професійно-орієнтовані дисципліни: «Сервісологія»; «Організація сервісного бізнесу»; «Економіка підприємств сфери послуг»; «Економічний аналіз торговельної діяльності»; «Підприємництво та бізнес-культура»; «Лідерство та партнерство в бізнесі»; «Економіка підприємств торгівлі та громадського харчування»; «Технологія здійснення біржових торгів»; «Торгівельна логістика»; Бізнес-процеси в торгівлі»; «Організація та управління електронною комерцією»; «Основи товарознавства»; «Організація та планування комерційної діяльності»; «Рекрутинг в сервісному бізнесі»; «Інновації в сервісному бізнесі»; «Безпека сервісного бізнесу».

Вступ за сертифікатами ЗНО: 1) українська мова та література; 2) математика або історія України; 3) іноземна мова або географія.

Сайт кафедри: http://www.eup.dp.ua/

Інформаційно-аналітичне агентство
Дніпровського національного університету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram