Версія для друку

Повітряна гімнастика на полотнах

Студентка Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара Валерія Караченцева перемогла у Всеукраїнському чемпіонаті з повітряної гімнастики та pole-спорту «5`th Element pole and areal Championship». Професійні змагання пройшли 17 березня в Національному центрі аерокосмічної освіти молоді ім. А.М. Макарова в Дніпрі.

Валерія Караченцева – вихованка народної циркової студії «Радуга» Палацу студентів ДНУ, студентка факультету прикладної математики нашого університету. На фестивалі дівчина виступала в жанрі повітряної гімнастики на полотнах та посіла І місце у своїй віковій категорії. Члени журі відзначили виступ Валерії за граційність, складність трюків, музичне оформлення.

Всього у чемпіонаті взяли участь понад 500 учасників. Кожен змагався у своїй віковій категорії та жанрі. Варто зазначити, що змагання такого рівня проводилися вперше, конкурсанти були з усіх регіонів України. Було дуже суворе оцінювання номеру, трюків, образу. Конкурсантів оцінювало поважне журі – чемпіони з повітряної гімнастики з-за кордону.

Палац студентів ДНУ ім. О. Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram