Версія для друку

Лабораторну діагностику найкраще опановують студенти ДНУ

22 лютого студенти факультету медичних технологій діагностики та реабілітації ДНУ ім. О. Гончара взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Лабораторна діагностика». Друге місце посіла студентка 3-го курсу Анна Кутуєва (гр. РД-16-1).

Захід пройшов у Національному фармацевтичному університеті (м. Харків). За перемогу змагалися 28 студентів з 7 вишів України.

Ми щиро вітаємо Анну Кутуєву з нагородою, а також висловлюємо подяку за активну участь в олімпіаді студентам факультету: Олені Литовченко (гр. РД-16-1), Катерині Ященко (гр. РД-17-1), Максиму Лусті (гр. РД-15-1). Делегація студентів від Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара повернулася з яскравими враженнями від цього заходу та з бажанням ще більше поглиблювати свої знання та удосконалювати професійні навички в майбутньому.

Останніми роками наголошується на величезному прогресі в галузі охорони здоров’я. Лабораторна діагностика є вагомою складовою в повсякденній роботі лікаря. Натхнення, надане студентам, суттєво допоможе кожному з них у вирішенні низки професійних завдань.

Студенти щиро висловили подяку своїм викладачам за гідну підготовку до олімпіади – доцентам кафедри сучасних технологій діагностично-лікувального процесу: В.М. Гладун, С.А. Лацинській, Т.Г. Останіній.

Факультет медичних технологій
діагностики та реабілітації


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram