Версія для друку

Команда ДНУ – призер Студентської Ліги з дзюдо!

Початок лютого відзначився помітною подією в спортивному житті Придніпровського регіону. На татамі Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 6 Дніпра команди провідних закладів вищої освіти вели запеклу боротьбу за призові місця 2-го етапу Студентської Ліги з дзюдо сезону 2018/2019 року.

Досить вдало на цих змаганнях виступили спортсмени ДНУ ім. О. Гончара, які вибороли в напружених двобоях почесне третє місце, поступившись лише командам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та Придніпровської державної академії фізичної культури і спорту.

До складу нашої команди увійшли студенти факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем Максим Помін та Вадим Калинич, а також студент фізико-технічного факультету Роман Щербина, Омур Кадиров з факультету української, іноземної філології та мистецтвознавства, викладач кафедри фізичного виховання та спорту Ольга Хауссі. Очолював команду її багаторічний досвідчений тренер на громадських засадах – випускник університету Сергій Миколайович Шаматрін.

Завершення сезону відбудеться навесні 13 квітня, коли ми дізнаємося про остаточних переможців студентської Ліги з дзюдо, які отримають головні трофеї – призовий фонд Всеукраїнського благодійного фонду «Всесвіт». Тож побажаємо нашим дзюдоїстам наснаги у тренуваннях та блискучих перемог на татамі в майбутньому!

Завідувач кафедри фізичного
виховання та спорту Володимир Саричев,
головний тренер команди МСУ з дзюдо
Сергій Шаматрін
Фото Федерації дзюдо Дніпра


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram