Версія для друку

Урочиста церемонія випуску магістрів факультету прикладної математики

На кафедрі обчислювальної математики та математичної кібернетики Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулося урочисте вручення дипломів випускникам магістратури 2018 року за освітньо-професійними програмами «Системний аналіз» і «Комп’ютерне моделювання та обчислювальні методи».

Усього дипломи магістра отримали 49 випускників кафедри. Із них п’ятнадцять випускників отримали дипломи з відзнакою.

Випускників привітали т.в.о. декана факультету прикладної математики Олександр Кузенков, завідувач кафедри обчислювальної математики та математичної кібернетики Валентина Турчина, викладачі та куратори груп ПС-17м-1, ПА-17м-1 та ПА-17м-2.

Своїми враженнями про церемонію вручення дипломів поділилися випускники, які стали друзями ще з років навчання у Дніпропетровському обласному ліцеї фізико-математичного профілю при ДНУ.

Георгій Повстяний: «Попереду нове життя, а це нові можливості! І я бажаю всім випускникам не втрачати своїх можливостей і використовувати отримані знання! Пишайтеся тим, що ви закінчили саме цей заклад вищої освіти, і вас вчили саме ці люди!».

Владислав Матяш: «Для нас було несподіванкою, що, окрім дипломів, кожен із нас сьогодні також отримав грамоту з побажаннями, які перекликалися з темами наших дипломних робіт. Це було дуже приємно, оскільки під час написання диплому кожен випускник поріднився із тематикою роботи і відчув глибину розв’язаних ним задач».

Усміхнені та щасливі студенти полишають стіни рідного факультету. Бажаємо їм успішного життєвого шляху та нових звершень!

Кафедра обчислювальної математики та математичної кібернетики


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram