Версія для друку

Магістрам факультету економіки урочисто вручили дипломи

У січні на факультеті економіки Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара відбулося урочисте вручення дипломів про здобуття освіти за другим, магістерським ступенем.

Найбільша аудиторія факультету зібрала усіх: гостей, завідувачів кафедр, викладачів, кураторів, які протягом п’яти з половиною років постійно підтримували своїх студентів, друзів і батьків і, звичайно, наших випускників-магістрів, для яких цей день був особливий, бо вони прощалися з університетом та студентськими роками. Попереду на них чекає незвідана даль. Позаду – вже звичний шлях до рідного корпусу.

Урочиста частина була відкрита виконанням Державного Гімну України та гімну факультету економіки Анастасією Лихачевською (студентка групи ЕП-15-1) та Анастасією Сердюк (студентка групи ЕО-17-1).

На свято вручення дипломів запросили гостей. Так, Ольга Пургіна, головний бухгалтер ТОВ «Профі Гарант» в корпорації Comfy, зауважила, що підкоривши цю вершину, не потрібно зупинятися на досягнутому. Начальник управління аналізу даних структурної статистики та статистики фінансів підприємств Наталія Єременко привітала магістрів та побажала вивчати мови, щоб мати переваги на ринку праці. Директор Малої академії наук учнівської молоді у Дніпропетровській області Наталія Тягло «зарядила» наших студентів не стояти на місці, а вдосконалюватися, розвиватися, адже тільки тоді можна досягти найкращих результатів у своїй професії.

«Сьогодні у всієї факультетської родини свято, бо Економ – це справжня сім’я, – звернулася до магістрів декан факультету економіки професор Тетяна Гринько. – День за днем, рік за роком ви йшли до сьогоднішнього дня. Але пам’ятайте, що ці затишні стіни, наповнені спогадами, завжди чекатимуть на вас!»

Після привітань почалася урочиста церемонія вручення дипломів, у якій взяли участь наші гості, завідувачі кафедр та куратори груп. Наші магістри, немов човники, вирушають у плавання, тому від ради студентів факультету випускники отримали музичний подарунок – пісню «Човен» у виконанні Марини Царапкіної (студентка групи ЕФ-17-1). Не були осторонь і першокурсники: Олександр Жорник (студент групи ЕП-18-1) підкреслив, що вони знаходяться ще тільки біля підніжжя тієї вершини, яку підкорили магістри, але вони пройдуть цей шлях. Точно так, як і робили наші випускники день у день.

Приємно зазначити, що на свято завітала і випускниця факультету, магістр 2018 року випуску – Марія Скрипченко, яку знають багато присутніх в аудиторії. Вона зауважила, що головне – не загубитися у вирі життя і йти до власної мети.

Наостанок усі присутні зробили вже традиційне спільне фото на пам’ять про студентські роки і, мабуть, одне з найбажаніших – фото з підкиданням конфедераток у повітря!

Зичимо вам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх ваших мрій і життєвих планів. Бажаємо тільки злетів та побільше щасливих моментів у житті, адже Економ – на щасті не економить!

Юрій Гуртовий,
студент економічного факультету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram