Версія для друку

Пізнавальний День статистики

Традиційно, вже багато років поспіль, кафедра статистики, обліку та економічної інформатики факультету економіки святкує свій день народження, який припадає на Всеукраїнський день статистики. Цього року тематикою вечора стала подорож країнами та континентами.

Побувавши на Дні народження кафедри, ви могли потрапити, наприклад, до визначного, мальовничого й чудового Єгипту з його славнозвісними пірамідами та фараонами. Цю країну нам продемонстрував п’ятий курс, виконавши незабутній танець Клеопатри.

Або могли побувати в ОАЕ з їхніми височезними хмарочосами, погляд з яких нагадує погляд у безкрайню височінь або на край світу. У цю чудову країну й атмосферу того регіону нам допомогли зануритися студенти четвертого курсу спеціальності «Облік і аудит». Виступ був насичений колоритом, а особливо додавали реалістичності виступаючі в костюмах а-ля бедуїни.

Другокурсники нас перенесли в безкраї пустелі Мексики. Дивлячись на цей виступ, кожен відчув подув вітру пустелі, який приємно обвітрює обличчя. Особливого шарму додала гра на гітарі-укулеле, після якої дійсно хотілося жити так, як це роблять у Мексиці: ні про що не турбуючись і не зациклюючись на проблемах власного життя.

Відвідали глядачі й Корею, побачивши її легендарну пісню-танець виконавця PSY. З перших секунд виступу студенти першого курсу увели усіх в оману, не виказавши тему свого виступу – лише під кінець номеру глядачі здогадалися, що це за країна.

Група третього курсу ЕА-16-1 представляла гарячу, темпераментну й спекотну Іспанію, з її запальним фламенко, гумором та актуальною піснею про студентів.

Якщо хочете отримати багато приємних вражень та незабутніх спогадів, ми чекаємо на вас на нашому факультеті у якості студентів наступного навчального року!

Федір Могильний,
студент 3-го курсу факультету економіки


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram