Версія для друку

Початок роботи експертної комісії з акредитації ОПП «Банківська справа»

У Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара 17 грудня, згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 7 грудня 2018 р. № 2754-л, розпочалася робота експертної комісії з акредитації освітньо-професійної програми «Банківська справа» спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Початок роботи ЕК

До складу комісії увійшли: голова комісії – Олена Миколаївна Гончаренко, декан фінансово-економічного факультету Одеського національного економічного університету, доктор економічних наук, доцент та Галина Михайлівна Азаренкова, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Харківського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи», доктор економічних наук, професор.

Перевіривши наявність та достовірність документів, що забезпечують правові основи діяльності, експертна комісія зазначає, що Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара має в повному обсязі оригінали установчих документів, що відповідають вимогам акредитації, юридичні підстави для здійснення освітньої діяльності за освітньо-професійною програмою «Банківська справа» зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Експерти та завідувач кафедри банківської справи перевіряють достовірність інформації

Експертною комісією для оцінювання об’єктивності самоаналізу оцінки залишкових знань здобувачів вищої освіти – майбутніх фахівців у сфері банківської справи проводяться комплексні контрольні роботи.

Виконання комплексних робіт студентами кафедри банківської справи під час експертної перевірки

Робота експертної комісії триває.

Бажаємо членам комісії та кафедрі банківської справи успіхів, конструктивної співпраці та успішного проходження необхідних процедур.

Завідувач кафедри банківської справи,
професор Олена Шевцова


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram