Версія для друку

Студентка ДНУ – срібна призерка Кубку Кам’янського зі стрільби з лука

Нещодавно у Кам’янському відбувся відкритий Кубок міста 2018 року зі стрільби з лука. Цього разу у змаганнях взяли участь 40 спортсменів із Дніпра, Жовтих Вод, Запоріжжя, Кам’янського та Полтави. Серед учасників була і представниця Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара – студентка ІІІ курсу факультету систем і засобів масової комунікації Дар’я Загребельна, яка здобула почесне ІІ місце.

Традиційно для цього виду спорту змагання розпочалися з пристрілки. Далі до учасників змагань звернувся організатор і головний суддя змагань – Володимир Домрачев, який побажав перемог та чесної боротьби.

Власне, після відкриття й розпочалося все найцікавіше. Учасники змагалися у двох категоріях: класичний та блоковий лук. Дорослі, юніори та кадети виконали вправу М3х2 (2х30 стріл) на дистанції 18 метрів (потрійна мішень), а супер-кадети (2007 рік народження й молодші) на дистанції 10 метрів (мішень – 40 см).

Як розповіла Дар’я, стрільбою з лука вона займається трохи менше року, але вже має певні успіхи і перемоги в цьому виді спорту. «Я вважаю, що ніколи не потрібно зупинятися на досягнутому, а самостверджуватися та вдосконалювати свою майстерність», – упевнено говорить юна спортсменка.

От і на цих змаганнях Дар’ї Загребельній вдалося гідно представити свій спортивний клуб «Орлан» та рідний університет, здобувши «срібло». Враховуючи невеликий спортивний досвід і такий гарний результат, маємо всі сподівання на її майбутні перемоги на чемпіонатах всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Кафедра фізичного виховання та спорту вітає нашу лучницю з почесним ІІ місцем та бажає нових і яскравих перемог!

Старший викладач кафедри
фізичного виховання та спорту
Валерій Ніколенко,
доцент кафедри фізичного
виховання та спорту
Ірина Головійчук


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram