Версія для друку

Майстер-класи від випускників економічного факультету

У рамках заходів, присвячених 100-річчю нашої Alma Mater, на економічному факультеті відбулася низка зустрічей із успішними випускниками. Вони з радістю поспілкувалися та поділилися своїм практичним досвідом із нашими студентами.

Кожен із випускників провів для студентів та викладачів економічного факультету майстер-клас, який стосувався специфіки професійної діяльності. Випускники також поділилися досвідом і розповіли про роль рідного факультету у їхньому становленні як особистостей.

Так, наприклад, співзасновниця бізнес-школи, випускниця кафедри економічної теорії та маркетингу Ірина Купченко окреслила свою мотивацію до праці та життєві цінності. Дмитро Султанов, випускник спеціальності «Прикладна статистика», засновник виробничого підприємства та письменник, розповів про етапи побудови власної справи, а також про можливість особистого розвитку і творчості.

Кожен студент відзначив для себе з лекцій щось корисне, а ще отримав відповідь на одне з основних питань: «Яке воно життя після університету?» За словами студентки IV курсу Ірини Андросової, вона була приємно здивована рівнем організації заходу та підбором дуже цікавих, мотивуючих спікерів й отримала безліч корисної інформації.

Майстер-клас на тему «Бухгалтерська професія та професійна етика» провела випускниця нашого факультету Ольга Пургіна, нині головний бухгалтер мережі магазинів побутової техніки та електроніки «Comfy». Від відвідування цього майстер-класу своїми враженнями поділився студент ІІІ курсу Олександр Бордусь: «Я довідався про бухгалтерську роботу виходячи з досвіду практика, а також дізнався багато реальних лайфхаків і секретів, що полегшують роботу обліковця».

Окремо варто виділити майстер-клас із підготовки до участі в конкурсі наукових робіт «Завтра.UA» стипендіальної програми Фонду Віктора Пінчука. Його провели випускниця економічного факультету Ксенія Уварова та магістр другого року навчання Оксана Стороженко. Дівчата розповіли зацікавленим студентам про особливості цієї програми, а також можливості, які надаються учасникам спільноти «Завтра.UA». Студентка IV курсу Іванна Мушин зазначила: «Я досить багато чула про дану програму, але все не наважувалася взяти у ній участь, проте спілкування із Ксенією та Оксаною дали мені певний поштовх і натхнення для власного дослідження».

Рада студентів економічного факультету та адміністрація факультету висловлюють щиру подяку гостям-випускникам! Дякуємо, що не забуваєте про рідний університет та факультет! Ви є яскравим прикладом для наслідування!

З Економом у серці!

Ростислав Покутинський,
студент IV курсу економічного факультету


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram