Версія для друку

Студент мехмату – учасник Міжнародного астронавтичного конгресу

У жовтні в м. Бремен (Німеччина) відбувався 69 Міжнародний астронавтичний конгрес, який є одним з найавторитетніших наукових і бізнесових заходів у світовій аерокосмічній індустрії. Серед учасників конгресу був студент 4-го курсу механіко-математичного факультету, що навчається за спеціальністю «Механіка» Михайло Ємець.

Щороку цей захід збирає провідних науковців та фахівців у галузі космонавтики для представлення новітньої інформації, обміну думками та встановлення контактів з колегами з різних країн. Цього разу в ньому взяли участь понад 6 тисяч делегатів і доповідачів. Звертаємо увагу, що існує конкурсний відбір робіт, які подаються на форум, і до програми потрапляє в середньому одна із трьох заявлених доповідей.

Михайло Ємець – талановитий і в той же час дуже скромний хлопець гідно представив результати досліджень науковців нашого університету, в яких він особисто брав участь. Незважаючи на відсутність досвіду участі в конференціях такого високого рівня та юний вік, наш студент впевнено зробив доповідь, яка викликала жвавий інтерес серед присутніх на секції.

Дотик до історії Бремена, атмосфера конгресу, нові знайомства, доповіді та яскраві події, що супроводжували науковий форум, надали незабутніх вражень Михайлу та натхнення до подальших звершень. Ми пишаємося нашим вихованцем і впевнені, що його історія успіху тільки починається!

Заступник декана механіко-математичного факультету
Андрій Дреус


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram