Версія для друку

Старт навчального року – чудова нагода поглибити знання англійської

Початок нового навчального року в Регіональному навчально-методичному центрі інтенсивного навчання іноземних мов та підготовки до оцінювання рівня знань за системами міжнародних сертифікатів ДНУ ім. О. Гончара розпочався з двох знаменних подій.

По-перше, Центр уже втретє поспіль підтвердив свій статус Центру підготовки до Кембриджських іспитів із англійської мови. Варто зазначити, що ця висока відзнака надається лише тим закладам, студенти яких успішно складають міжнародні Кембриджські іспити з англійської мови різних рівнів. Це визнання, безумовно, надихає на подальшу плідну роботу!

По-друге, вже четвертий рік Регіональний центр відкриває свої двері для демобілізованих воїнів АТО, які прагнуть поліпшити свої знання, уміння та навички з англійської мови. Цього року чотири групи наших солдат і офіцерів розпочали заняття з англійської мови на різних рівнях. Деякі з них – початківці, інші – вже показали високі результати на пробних іспитах за Кембриджськими тестами і продовжують навчання.

Запрошуємо усіх бажаючих, студентів та викладачів також приєднуватися та поліпшувати свої знання іноземних мов, які відкривають численні можливості самореалізації як в Україні, так і за кордоном!

Регіональний центр іноземних мов
ДНУ ім. О.Гончара


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram