Версія для друку

Економічний факультет на фестивалі Interpipe TechFest

15-16 вересня 2018 року у парку розваг «Лавина» відбувся Interpipe TechFest. Це було свято для всіх, хто цікавиться українською промисловістю, технікою, наукою та сучасними технологіями.

Протягом двох захоплюючих фестивальних днів кожен міг знайти щось цікаве для себе. Зокрема, студенти економічного факультету Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара цього року не лише відвідували різні експозони, а й за підтримки в.о. декана економічного факультету професора Тетяни Гринько вперше стали його учасниками та презентували свою локацію.

Майбутні економісти, підприємці, фінансисти, маркетологи, бухгалтери, кібернетики та бізнес-аналітики продемонстрували відвідувачам нову ділову гру, самостійно розроблену спеціально до Interpipe TechFest. Нова економічна гра отримала назву «Дніпрополія». З її допомогою учасники можуть відчути себе підприємцями та познайомитися з містом Дніпро – його культовими місцями та видатними підприємствами, відомими в Україні та за її межами.

Локація економічного факультету ДНУ зацікавила не тільки жителів нашого міста, а й гостей з Києва, Запоріжжя та Харкова.

Також факультетську експозону відвідала делегація з Китайської Народної Республіки, яка зацікавилася грою «Дніпрополія» та активністю наших студентів. Із китайськими колегами було обговорено перспективи подальшого співробітництва у сфері впровадження інноваційних технологій надання освітніх послуг та академічної мобільності студентів.

Дякуємо викладачам та студентам за активну участь у заході!

Запрошуємо старшокласників і небайдужу молодь до нашого факультету – ми допоможемо у реалізації ваших мрій!

Економічний факультет


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram