Версія для друку

Студенти ДНУ – учасники Міжнародного географічного турніру

Кінець навчального року ознаменувався ще одним цікавим спортивним заходом, у якому взяли участь студенти Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара. А саме, у передмісті Вінниці – урочищі Сабарів відбувся Міжнародний географічний турнір на кубок заслуженого діяча науки і техніки України, доктора географічних наук, професора Григорія Івановича Денисика. Студенти геолого-географічного факультету гідно представили університет, отримавши призове місце і сертифікат турніру, а інженер кафедри фізичної та економічної географії Олег Сизенко – подяку.

ДНУ представляли студенти геолого-географічного факультету Володимир Швайко, Лада Аверіна, Анастасія Войтенко, Анатолій Лютіков та інженер кафедри фізичної та економічної географії Олег Сизенко.

Програма заходу передбачала широкий спектр завдань і досить великі вимоги до фізичної підготовленості учасників. Підготовкою нашої команди займалися кваліфіковані тренери-викладачі кафедри фізичного виховання та спорту: Валерій Заєрко, В’ячеслав Агалаков та Лариса Індиченко. Нашим спортсменам необхідно було підготуватися до змагань у конкурсі візитівок, географічному брейн-ринзі, геолого-геоморфологічному конкурсі, конкурсі туристичної пісні, туристичному змаганні на швидкість (встановлення намету, складання наплічника, розпалювання вогнища, «смуга перешкод»), спортивному орієнтуванні та конкурсі приготування козацького куліша.

Як бачимо, потрібно було підготувати себе не лише фізично, а й інтелектуально, з чим наші учасники впоралися на відмінно!

Ірина Головійчук
доцент кафедри фізичного
виховання та спорту


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram