Версія для друку

«Університет третього віку»

На кафедрі англійської філології факультету української й іноземної філології та мистецтвознавства відбулася зустріч зі студентами «золотого віку». Слухачі, які вивчають англійську мову в рамках проекту міського голови Бориса Філатова «Університет третього віку», взяли участь в інтерактивному занятті з англійської мови.

Заняття провела магістр Юлія Пятачук. Головною темою заняття було 100-річчя Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Серед учасників програми були випускники нашого університету, деякі з них працювали та викладали в університеті, а зараз їхні онуки є студентами різних факультетів ДНУ.

Слухачі були зацікавлені лекцією та охоче брали участь в обговореннях та брейн-рингу. Атмосфера була доброзичливою, і подумки студенти «золотого віку» повернулися до студентських років.

Ніна Василівна, студентка першого курсу «Університету третього віку», ділиться враженнями: «Дуже добре, що сучасна молодь цікавиться історією університету та розповідає нам сучасну історію закладу».

Наприкінці заняття учасники проекту згадували свої студентські часи, своїх викладачів і одногрупників. Вони побажали сьогоднішнім студентам ніколи не зупинятися на досягнутому, брати з них приклад і завжди прагнути нових знань.

Кафедра англійської філології


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram