Версія для друку

Підтримаймо викладача ДНУ на здобуття премії

Кандидатура молодого викладача кафедри образотворчого мистецтва і дизайну ДНУ ім. О. Гончара Ольги Бобир висунута Національною спілкою художників України на здобуття премії Дніпропетровської обласної ради.

Премія присуджується за досягнення в різних сферах суспільного життя, професійній діяльності, активну участь у розбудові регіону в категорії № 7 «За досягнення в культурно-мистецькій діяльності, збереження і популяризацію історичної та культурної спадщини, формування національної самосвідомості населення». Голосування за претендентів проходить на сайті Дніпропетровської обласної ради: https://oblrada.dp.gov.ua/vote/.

Ольга Бобир – молода й талановита художниця, педагог, випускниця нашої кафедри, має диплом спеціаліста з відзнакою. За п’ять років після закінчення університету, займаючись педагогічною і творчою діяльністю (робота в загальноосвітній та художній школах), вона закінчила магістратуру, взяла участь у двох міжнародних пленерах, десяти Всеукраїнських виставках, стала членом Національної спілки художників і на сьогодні є наймолодшим членом Спілки. І ось уже два роки плідно працює у нас на кафедрі викладачем, бере активну участь у житті факультету та університету в цілому; є учасницею та співорганізатором усіх благодійних художніх виставок, вернісажів та інших заходів, які сприяють підвищенню іміджу університету не лише в нашому місті, а й далеко за його межами, що особливо актуально напередодні 100-річного ювілею університету.

У переліку претендентів на премію Ольга Бобир – єдиний представник від університету. Цей факт накладає на всіх нас відповідальність за підтримку її кандидатури під час Інтернет-голосування, яке триватиме до 1 червня 2018 р.

Підтримаймо університет і його молоду й талановиту викладачку!

Василь Тевяшов,
старший викладач кафедри образотворчого
мистецтва і дизайну


ГончарTV ГончарFM Газета Анонси Чому ДНУ Welcome to DNU Facebook Instagram Youtube Telegram